Kuinka kestää kauemmin

Kestää pidempään vuoteessa

Mitä tarkoittaa “kestää kauemmin”?

Kun ihmiset puhuvat “kestävästä pidemmästä” sängyssä, he viittaavat yleensä siihen, kuinka kauan aikaa tunkeutuva sukupuoli kestää saapumispisteestä huipentumaan. Tämä mitataan sillä hetkellä, kun ihminen ejakuloi tai “tulee”.

On hyvin yleistä, että miehet haluavat kestää kauemmin seksiä tai jopa huolehtia siitä, että he tulevat liian nopeasti sängyssä.

Miksi haluan kestää kauemmin?

Haluavat kestää pidempään seksin aikana on yksi tavallisimmista ihmisten ympärillä olevista toiveista. Tämä on erityisen yleistä esimerkiksi seuraavissa:

  • nuoria miehiä, joilla ei ole paljon seksuaalista kokemusta
  • uusia suhteita tai uutta seksikumppania
  • miehiä, joilla ei ole säännöllistä seksiä

Pitkä kesto ei riitä, kun se muuttuu säännölliseksi tai äärimmäiseksi.

Joillekin miehille se voi olla lääketieteellinen ongelma. Ennenaikainen siemensyöksy (PE) on, kun mies ejakuloi “liian nopeasti” sukupuolen aikana ja on yksi yleisimmistä miesten seksuaalisista ongelmista. On kuitenkin tärkeää muistaa, että ennenaikainen siemensyöksy on määritelty vain sellaiseksi, kun aika ennen huippukokemusta tulee merkittävä ongelma joko sinun tai kumppaninne. PE on yleensä vain tilapäinen ja käytettävissä on useita hoitovaihtoehtoja.

Auttaen useimmat miehet oppivat tunnistamaan kohtauksen huippunsa sukupuolen aikana, jotta he voivat hallita paremmin ja kestävät kauemmin.

Kuinka kauan “normaali”?

Ei ole kiinteää määritelmää siitä, kuinka kauan sinun pitäisi tai ei pitäisi olla kestävä sängyssä. Hyvää ja terveellistä seksielämää riippuu realistisen tasapainon löytämisestä sen ajan välillä, jonka sekä kumppanisi että kumppanisi haluavat viettää ennen huipentumista.

NHS Choices -verkkosivustossa sanotaan: “Tutkimus, jossa tarkasteltiin 500 paria viidestä eri maasta, havaitsi, että keskimääräinen aika hänen penisinsä kumppanin emättimen ja siemensyöksyjen välillä oli noin viisi ja puoli minuuttia.”

Tärkeää on kuitenkin, että sinä ja kumppanisi ovat sekä seksuaalisesti tyytyväisiä.

Pitkäkestoisia tekniikoita

Jos yrität kestää kauemmin sängyssä, voit kokeilla useita asioita. Tässä on luettelo vinkkeistä ja tekniikoista sekä sinulle että kumppaniksesi. Kuten kaikessa seksissä, vuoropuhelu on avainasemassa: varmista, että otat kumppanisi mukaan matkan varrella.

Miehille:

Pidä tauko! Kokeile “stop-start” -menetelmä: juuri ennen ejakulointia, vedä ulos, lyhyt tauko ja syvään henkeä, ennen kuin aloitat sukupuolen uudelleen.
Esipuhe on erittäin tärkeä kummallekin osapuolelle sukupuoleen, ja se voi usein lisätä kestoa ja nautintoa.
Yritä masturboida pari tuntia ennen kuin olet seksiä. Säännöllinen masturbaatio on terve keino oppia kehosta ja auttaa sinua lisäämään kestävyyttä sukupuolen aikana.
Ajattele jotain muuta! Se on vanha temppu, mutta lääkärit suosittelevat sitä. Yritä ajatella jotain tylsää sukupuolen aikana häiritä itseäsi.
Käytä ylimääräisiä paksuja kondomia: kondomien käyttäminen ja turvallisen sukupuolen tekeminen on aina tärkeää, mutta paksuja kondomia voidaan myös vähentää sukupuolen tunneiden avulla ja auttaa sinua pitempään pitämään.
Molemmille osapuolille:
Puhu siitä. Avoin ja huomaavainen keskustelu kumppanisi kanssa on avain nauttimaan täyttävästä seksielämästä. Ilmoita ongelmasi heille ja ota heidät mukaan niin paljon kuin mahdollista haluissasi tai tarpeissasi sukupuolen aikana (esimerkiksi monet ihmiset ovat liian ujo kyselemään tarvitsemansa stimulaatiota ja esileikkiä ennen tunkeutuvasta seksistä!)
Seksuaalikumppanin myönteinen ja ei-tuomitseva tuki voi olla pitkä matka auttaa henkilöä rentoutumaan sukupuolen aikana. Rentoa elämää on avain vähentää suorituskyvyn ahdistusta, jos sinä tai kumppanisi on hermostunut kestämään tarpeeksi kauan.
Koe! Ole avoinna uusille paikoille tai uudentyyppisille sukupuolille. Päästäkseen päähän vastaanottava kumppani voi hallita ja vähentää herkkyyttä miehen peniksen kärkeen. Keskittyminen uuteen paikkaan tai fantasiaan voi usein auttaa, jos mies on huolissaan huipentumisesta liian aikaisin.
Laajenna sukupuolesi määritelmää. Sukupuoli on paljon, paljon muutakin kuin tunkeutumista, eikä miespuolisen orgasmin pitäisi määritellä. Opi nauttimaan toisistaan ​​eri tavoin.

Mitä lääketieteellisiä hoitoja on saatavilla?

Jos olet kokeillut näitä vinkkejä ja tekniikoita, ja et ole vielä kestänyt niin kauan kuin haluat seksin aikana, on useita hoitovaihtoehtoja, jotka voisivat auttaa.

Näitä lääketieteellisiä hoitovaihtoehtoja suositellaan vain miehille, joille on diagnosoitu ennenaikainen siemensyöksy (PE). Jos olet huolissasi siitä, kuinka kauan olet kestänyt sukupuolen aikana, keskustele huolenaiheista paikallisen sairaanhoidon tai lääkärin kanssa. He pystyvät suosittelemaan tilanteesi sopivinta hoitomuotoa.

Lääketieteellisiin hoitoihin voi kuulua

  • Priligy, joka on pilleri, joka toimii viivyttämällä siemensyöksyä aiheuttavaa kemiallista reaktiota. Priligy voi kolminkertaistaa joissakin miehissä ennen ejakulaatiota.
  • EMLA, joka on ajankohtainen anestesia-kerma, joka toimii napauttamalla peniksen hermopäätteitä vähentääkseen herkkyyttä ja pidentäen seksiä.
  • Anesteettiset kondomit, jotka toimivat samalla tavoin kuin EMLA-kerma. Nämä sisältävät pienen määrän paikallispuudutusta, joka tunkeutuu peniksen kärkeen.
  • SSRI-lääkitys (valikoiva serotoniinin takaisinoton estäjä), joka on antidepressanttityypin tyyppi, joka voi auttaa lykkäämään peniksen siemensyöksyä
  • Saatavilla on “viivästysruiskut”, jotka suihkuttavat pienen paikallisen anestesia-annoksen penikseen herkkyyteen.

Lääketieteellisten hoitojen pitäisi olla viimeinen keino miehille, jotka haluavat kestää kauemmin sängyssä, kokeillessaan tavallisia fyysisiä temppuja ja tekniikoita. Sinun tulisi aina huolellisesti arvioida kunkin hoitomuodon positiiviset hyödyt ja mahdolliset haittavaikutukset ennen niiden käyttöä.

Milloin neuvontaa suositellaan?

Jos seksin aikana viimeksi kulunut aika on ongelma joko teille tai kumppaneillesi, eikä fyysisiä tekniikoita tai lääketieteellisiä hoitoja ole auttanut, kannattaa kokeilla neuvontaa.

Neuvonta tai parit hoito voi olla erittäin hyödyllinen, kun on psyykkinen perimmäinen syy seksuaalisiin ongelmiin. Istuntosi aikana terapeutti pystyy auttamaan sinua tunnistamaan ja tekemään työtä mistä tahansa sukupuoleen liittyvistä ongelmista tai suhteellisista ongelmista.